Skip to content

Shaping ideas to perfection

Mooie projecten neerzetten. Daar draait het leven om voor Frederik Baert. Hij maakt van deze passie dan ook al jaren zijn beroep. Als ideashaper wil hij ons de magie van design thinking doen ervaren.

Design Thinking

In alles wat Frederik realiseert, komen zijn passie voor design & interieurvormgeving en zijn oog voor esthetiek naar voor. Hij gelooft rotsvast in de kracht van hoe een design thinker het leven bekijkt: de mens centraal.

“Ontwerpen is een boeiend en spontaan proces. Voeg daar grenzeloos enthousiasme aan toe, en je krijgt magie! Design thinking laat ons toe om samen groter te dromen dan wat we eigenlijk voor mogelijk houden.”

Dankzij een flinke dosis empatisch vermogen duikt Frederik mee in de bedrijfsdoelen van zijn klanten. Hij houdt ervan om goals mee te helpen verwezenlijken. Gedurende het hele traject maakt hij deel uit van het bedrijfsteam, communiceert hij nauwgezet en gaat er samen voor.

Zijn klanten? Die kunnen deze aanpak smaken. Ze zijn enthousiast over de creatieve insteek en de frisse ideeën die zowel technisch als budgettair haalbaar zijn. Wat ze vooral fantastisch vinden: Frederik keeps calm & carries on. Zijn perfectionistische kant zorgt ervoor dat alles op tijd en tot in de kleinste details in orde komt.

Thinking & Doing

Frederik heeft  jaren ervaring in projectmanagement en uitvoering bij het aankleden van picture-perfect eventlocaties, het opzetten van geslaagde bedrijfsevents on site en het uitwerken van exposities.

Hij maakte zich heel wat praktische vaardigheden eigen en bouwde een netwerk op van betrouwbare logistieke partners. Op maat van het project stelt hij een gepast team samen waar hij zelf de lead over neemt.

Schakel je het ideashapers-team in, dan krijg je dus een combinatie van creatieve thinkers en perfectionistische doeners.

Let’s call!
Back To Top